Vrijetijdsymposium Senioren Soest 

0
65

Met een optreden van Magisch Spreker Gerard du Buf

Senioren uit Soest en Soesterberg zijn van harte welkom op het Vrijetijdsymposium Senioren Soest”, georganiseerd door het COSBO (Centraal Overleg Samenwerkende Ouderenbonden: KBO-PCOB) en de SWOS (Stichting Welzijn Ouderen Soest) op dinsdag 9 mei a.s. om 14.00 uur in de Raadzaal van het Gemeentehuis Soest.  Tijdens deze bijeenkomst wordt samen met vertegenwoordigers van verschillende organisaties op het gebied van vrijetijdbesteding door en voor senioren gekeken naar alle mogelijkheden die er al in Soest en Soesterberg zijn, maar ook naar wat er nog ontbreekt en waar daadwerkelijk behoefte aan is.

Wat is precies vrijetijdbesteding? Voor de een is dat sporten, wandelen, museum bezoeken wandelen, bridgen enz. of zomaar ergens binnen kunnen lopen en elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of een lekker drankje. Maar ook steeds meer senioren halen veel plezier uit feit dat ze digitaal vaardig zijn. 
 
Het symposium wordt om 14.00 uur geopend door Wethouder Osman Suna.
Sprekers zijn: Twan Beckers, Stichting Welzijn Ouderen Soest en
Ingrid Rep, directeur KBO-PCOB.

De middag wordt om 15.15 uur afgesloten met een optreden van Magisch Spreker Gerard du Buf, die een, met ongelooflijke magische effecten, leuke verrassende maar ook leerzame show zal presenteren onder het motto “Nooit te oud om te leren”
en ook de aanwezigen hierbij zal betrekken. Als het om vrijetijdbesteding gaat een middag die nog lang in de herinnering zal blijven!

In de foyer voor de raadzaal staan tafels met informatie van organisaties die raakvlak hebben met alle vormen van vrijetijdbesteding. De raadzaal is toegankelijk vanaf 13.30 uur.