Goede generale voor SVSpakenburg

0
255

In aanloop naar de kwartfinale van de KNVB Beker, die dinsdag tegen FC Utrecht gespeeld wordt wist Spakenburg het thuisduel tegen Jong FC Volendam te winnen met 3-1. Spakenburg was voor rust met afstand de beste. 2 Treffers van Luuk Admiraal en één van clubtopscorer Floris van der Linden maakten dat de ruststand 3-0 was.
In de tweede helft was het Milan Engelander die acht minuten voor tijd 3-1 maakte.

Spakenburg is de nummer zeven van de tweede divisie, met een gat van 16 punten tot koploper AFC.
Luuk Admiraal, die 2 doelpunten maakte noemde het ‘een goeie overwinning’. “Ik was met mijn hoofd bij deze wedstrijd en nog niet bij FC Utrecht, dat gaat nu komen.”
In het duel raakte Youri Koelwijn geblesseerd aan zijn bovenbeen. Yoeri gaat er met de fysio alles aan doen om dinsdag te kunnen spelen, maar vreest dat dinsdag te vroeg is.
“Als het niet gaat dan gaat het niet. Ik ga dan wel op de bank zitten, maar alleen om de sfeer mee te maken”, aldus Koelewijn. “Maar ik speel liever over een paar weken tegen IJsselmeervogels, omdat er voor hen veel van afhangt!”
Spakenburg – Jong FC Volendam: 3-1
18′ Floris van der Linden (1-0)
25′ Luuk Admiraal (2-0)
45′ Luuk Admiraar (3-0)
82′ Milan Engelander (3-1)