Quick Boys-Spakenburg eindigt in 4-2

0
167

De tweede week op rij heeft Spakenburg verloren in de tweede divisie. Op bezoek bij Quick Boys verloren de Blauwen met 4-2. Dat het een kansloze wedstrijd werd voor Spakenburg was na een half uur al te zien.
Twee doelpunten van Youssef el Kachati en één van Ravelino Junte brachten Quick Boys op 3-0. Voor de rust maakte Bram Franken het zelfs 4-0. Luuk Admiraal wist het nog wel 4-1 te maken.
Ook in de tweede helft was duidelijk dat Quick Boys voor de drie punten ging. Robin Eindhoven schoot nog wel de tweede treffer van Spakenburg in, waardoor het 4-2 was. Dit was ook de eindstand.
Spakenburg is in de tweede divisie naar de negende plek gegaan met 35 punten uit 26 duels.
Trainer Chris de Graaf baalde er flink van dat zijn ploeg opnieuw verloor en een slechte wedstrijd speelde. “Na de winst bij Utrecht zijn we alleen maar bezig geweest met randzaken”, aldus de oefenmeester.
De Graaf hoopte nog op een slotoffensief maar ook dat zat er niet in. Over de eerste helft had hij helemaal geen goed woord over.
Quick Boys – Spakenburg: 4-2
11′ Youssef el Kachati (1-0)
30′ Youssef el Kachati (2-0)
35′ Ravelino Junte (3-0)
40′ Bram Franken (4-0)
45′ Luuk Admiraal (4-1)
70′ Robin Eindhoven (4-2)