Teleurstellend gelijkspel Spakenburg

0
168

In de tweede divisie heeft Spakenburg teleurstellend gelijkgespeeld. In aanloop naar de halve finale van de KNVB Beker dinsdag tegen PSV, kwam de ploeg zaterdag tegen hekkensluiter OFC uit op 1-1.

Na tien minuten kwam Spakenburg op 0-1 achterstand. Het was Fouad Belarbi die de treffer van OFC in het net kreeg.
De eerste helft bleef slecht, maar na rust kwam Spakenburg goed uit de kleedkamer. In de 50e minuut zorgde Koos Werkman voor de 1-1. Twee minuten later kregen de Blauwen de mogelijkheid om op voorsprong te komen via een strafschop. Maar de poging van Floris van der Linden werd gekeerd.
As dinsdag speelt Spakenburg op eigen veld de halve finale van de KNVB Beker tegen eredivisionist PSV. Het duel begint om 20.00 uur.
Spakenburg staat in de tweede divisie op de negende plek. De club heeft na 27 duels 36 punten bemachtigd.
Trainer Chris de Graaf liet weten dat hij niet blij was met wat Spakenburg liet zien. “Met name de eerste helft was niet best”, zei hij. “We begonnen nog wel goed aan de tweede helft. Maar de mogelijkheden die we kregen hadden erin gemoeten”
Spakenburg – OFC: 1-1
10′ Fouad Belarbi (0-1)
50′ Koos Werkman (1-1)