Gelijkspel Spakenburg-Kozakken Boys

0
242

Trainer Chris de Graaf beloofde vorige week dat zijn ploeg zou gaan winnen van Kozakken Boys. De trainer heeft die belofte niet waar kunnen maken. De eindstand was 1-1. Kozakken Boys pakte de voorsprong na ongeveer een half uur. Het was Lowie van Zundert kopte de 0-1 in. Van Zundert ruilde afgelopen zomer Spakenburg in voor de club uit Werkendam. Pas na lang wachten, in de 78e minuut schoot Wimilio Vink de 1-1 binnen. Er ontstond een opstootje tussen Bryan Janssen van Kozakken Boys en Maurice de Ruiter van Spakenburg toen de wedstrijd al bijna tot een einde kwam. De doelman van de Werkendammers kreeg uiteindelijk rood omdat hij de confrontatie aan bleef gaan. De Ruiter kreeg geel. Spakenburg had alle wissels al verbruikt, zodat verdediger Sven van Ingen het doel moest verdedigen. Spakenburg staat op de negende plek in de tweede divisie en heeft 27 punten. AFC is  met 19 punten meer koploper.

Ontevreden
Trainer De Graag was zeker niet tevreden, vooral niet over de eerste helft. Het was volgens hem matig. Het ging beter in de tweede helft, maar er kwam te weinig uit in de eindfase. Spakenburg – Kozakken Boys: 1-1 33′ Lowie van Zundert (0-1) 77′ Wimilio Vink (1-1)