Gratis Workshop Veilig online Bunschoten

0
122

Omdat de workshop in november direct vol zat en de deelnemers enthousiast waren, organiseert DigiTaalhuis Bunschoten opnieuw de workshop Veilig online. Nu op vrijdag 13 januari van 10.30 tot 12.30 uurin de Bibliotheek Bunschoten. Deelname is gratis. Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheek, telefonisch 033-4631914 of via de website http://www.bibliotheekeemland.nl.

Contact met familie gaat via WhatsApp, bankzaken regel je met internetbankieren, je raadpleegt de reisplanner om op tijd voor je afspraak te komen en je foto’s maak je nog mooier met een fotoprogramma. Een smartphone, tablet of laptop biedt veel mogelijkheden die je dagelijks gebruikt. Maar hoe zorg je ervoor dat je ze veilig gebruikt? Dat je bijvoorbeeld niet wordt opgelicht of dat je persoonlijke foto’s en informatie privé blijven? Dit leer je tijdens de workshop Veilig online in de Bibliotheek Bunschoten. Het advies is om de eigen smartphone of tablet mee te nemen. Zo ga je na de workshop naar huis met een goed beschermde smartphone of tablet en kennis die je helpt om veilig online te gaan.

Praktische informatie
• Datum en tijd: vrijdag 13 januari van 10.30 tot 12.30 uur • Locatie: de Bibliotheek Bunschoten, Oude Schans 27 • Kosten: gratis, wel aanmelden

Emmy van Twillert