Praten met de gemeenteraad Bunschoten

0
22

Heeft u een vraag voor de gemeenteraad van Bunschoten? Of wilt u gewoon eens in gesprek met een of meerdere raadsleden van verschillende politieke partijen? Dat kan weer op maandag 13 februari van 18.45 tot 19.15 uur in het gemeentehuis tijdens;
Praat met de gemeenteraad.

Een laagdrempelig en informeel koffiemoment om als inwoners en gemeenteraadsleden de verbinding te zoeken. Dat is het doel van Praat met de gemeenteraad. U beslist zelf over welk onderwerp u het gesprek aan wilt gaan. Het gaat bij deze bijeenkomst puur om het contact tussen raadsleden en inwoners. Vooral het luisteren naar elkaar is erg belangrijk.

In het jaar 2021 zijn er ook verschillende bijeenkomsten georganiseerd. Om de draad weer op te pakken, starten we nu met een bijeenkomst op maandag 13 februari. Naar aanleiding van de aanmeldingen en de onderwerpen die men wil bespreken, wordt gekeken welke raadsleden er aanwezig zullen zijn. Naar verwachting worden er dit jaar meer Praat met de gemeenteraad-avonden georganiseerd.

We horen het graag als u van de partij bent. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 48 uur voor aanvang bij de griffie van de gemeente Bunschoten via griffie@bunschoten.nl of 033 – 299 1411. Geef hierbij ook aan over welk onderwerp u het graag wilt hebben.

Gemeente Bunschoten