Punt voor Eemdijk in slotfase

0
203

Koploper Eemdijk heeft een punt weten te pakken in het duel met Swift. De Diekers kwamen in Amsterdam wee keer op achterstand. Tenslotte wisten ze toch met 3-3 gelijk te spelen.

Eemdijk startte niet goed.Binnen twee minuten stond Swift met 1-0 voor. Maar bij rust was het Eemdijk dat leidde met 2-1. Een schot van Argjend Selimi belandde via Swiftspeler Raj van Pareren in het doel (1-1). Daarna was het Selimi die Eemdijk op voorsprong bracht.

Ook in de tweede helft startte Swift beter. Bas Buimer, oud-spits van Eemdijk bracht de Amsterdammers op 2-2 en een kwartier later ook nog op 3-2. Eemdijk bracht het met een slotoffensief nog op 3-3. Jeffrey van den Dikkenberg kopte vanuit een corner raak.

Eemdijk komt met het gelijkspel op 44 punten uit 18 wedstrijden. De gehele top-5 verspeelde punten, waardoor de Diekers een ruime voorsprong aan kop behouden.

Swift – Eemdijk 2′ Daan Driever (1-0) 31′ Raj van Pareren, e.d. (1-1) 45+2′ Argjend Selimi (1-2) 46′ Bas Buimer, pen. (2-2) 61′ Bas Buimer (3-2) 86′ Jeffrey van den Dikkenberg (3-3)