Creatieve zussen uit Soesterberg

0
325

Er zijn een paar belangrijke momenten in het leven waarbij we allemaal stilstaan; de geboorte, trouwen en uiteindelijk ook het overlijden. Bijzondere mijlpalen die we graag allemaal vastleggen op foto, video of zelfs delen op het wereldwijde internet.

We delen bijna alles

We staan graag voor de spiegel, laten ons vanzelfsprekend van de mooiste kant zien en posten regelmatig vakantiefoto’s, video’s van ons tevreden leven op Facebook, Twitter en Instagram. De hele wereld kijkt met verwondering naar de beelden, gemaakt met een mobiel of tablet. De huidige apparaten maken prachtige kwalitatieve foto’s, maar een bijzondere herinnering laat je volgens de twee creatieve zussen Marith en Elyza uit Soesterberg toch het beste fotograferen door de “Cakesmash Sisters”. Met een deskundig oog voor achtergronden, kleuren, belichting en setting komen alle emoties tot leven op het gevoelige papier in Soesterberg.

Creatieve zussen uit Soesterberg

De Cakesmash Sisters Elyza en Marith, gevestigd met hun bedrijf aan de Centurionbaan in Soesterberg, weten als geen ander hoe je bijzondere momenten op de gevoelige plaat kan vastleggen. Elyza (27) is als creatief brein altijd in de weer met kleuren, interieur, tekenen en het maken van prachtige sierraden. En zus Marith (34) is dagelijks bedreven met uiteenlopende digitale animaties, vormgeving en heeft inmiddels in vier jaar tijd haar draai gevonden met portret fotografie, uiteenlopend studiowerk en bijzondere foto’s in de buitenlucht. Wanneer we de website van de twee zussen bezoeken, dan spat het enthousiasme er van af.

Cakesmash, New Born of verjaardagen

De naam “Cakesmash” in hun bedrijfsnaam verklapt eigenlijk al hun uitdagende specialisatie, want ze fotograferen kinderen tot twaalf jaar tussen de overheerlijke zoetige cupcakes. Dat klinkt natuurlijk heel simpel, maar kinderen stil laten zitten tussen de lekkernijen is blijkbaar topsport en dat vergt het nodige geduld. Maar buiten deze zoetsappige fotografie leggen ze ook de eerste dagen of weken van de allerkleinsten vast op de gevoelige plaat in een kleurrijke setting.

“Eigenlijk gaat alles hier op maat met veel aandacht voor detail. Cakesmash, NewBorn of verjaardagen, het zijn slechts een paar opstellingen die we op locatie of in de eigen studio aan de Centurionbaan realiseren”, aldus Elyza.

Redactie: Soesterberg.NU