Opkomend talent: 18-jarige rapper uit Soest treedt op in het Lou-vre in Soest

0
305

Op 20 januari presenteert Angel D zich in het Lou-vre in Soest, tijdens de allereerste editie van ShowKase in Soest. ShowKase is een livemuziek platform voor opkomend talent uit Soest en omstreken opgezet door jongerencultuurcoach Riëndy Holder. Toegang is geheel gratis en de deuren openen om 19:30 uur.  

Angel D is een 18-jarige rapper uit Soest en zijn echte naam is Angel Nirk Geerlings. Hij is geboren in Colombia en begon op zijn zestiende met muziek schrijven bij de Balans Jongerenstudio in Soest. Angel D schrijft teksten over problemen en gebeurtenissen die hij en zijn leeftijdsgenoten meemaken. Zo wil hij de wereld laten zien wat er omgaat in jongeren in deze tijd. De track ‘Overkant’ is beschikbaar op alle muziekplatforms en telt inmiddels 130K streams op Spotify. 

Angel D – Overkant
In het nummer ”Overkant” duikt de luisteraar in het perspectief van een jongen uit Soest met weinig geld die verliefd raakt op een meisje uit de club in Amsterdam. Het meisje komt ook uit Amsterdam en houdt van de meest dure merken. Helaas voor de jongen heeft het meisje geen interesse in hem, want ze valt op een jongen uit Rotterdam met dure schoenen en merkkleding.vDe track is niet onopgemerkt gebleven bij muzieklabels en een paar dagen na de release mocht Angel D langskomen bij Walboomers Music voor een kennismakingsgesprek

’t LOU-vre
Van Weedestraat 97
3761 CD Soest