Theater Bier en Tieten

0
37

Maatschappelijk verantwoord theater

‘Bier en Tieten’ is een vrolijke voorstelling waarin alles waar we ons tegenwoordig boos over maken op de hak wordt genomen. Lachen om het eigen gelijk, simplisme, genitalia, kinderfeesten en de dwaasheid van vijandschap.

Bier en Tieten – maatschappelijk verantwoord theater – opent de deur naar een veiliger publiek debat door iedere kant van ieder conflict precies even serieus te nemen, namelijk: zo min mogelijk. Alle kanten worden even hard voor gek gezet, te beginnen met de spelers zelf. Kom meelachen. Samen om onszelf lachen is een mooi begin van beter luisteren en minder schreeuwen. En dan hoor je plots heel mooie verhalen.

Annemieke van Westerloo is sinds 2004 werkzaam als actrice en theatermaker. Alles wat Annemieke maakt, speelt en regisseert is een uitnodiging vanuit het hart. Ze bevraagt het publiek met ‘wat maakt dat we de dingen doen zoals we ze doen?’.
Een aantal van de voorstellingen die ze regisseerde werden geprogrammeerd voor festival Woest en Bijster, Sonsbeek Theater Avenue en Theater na de Dam. 

Vrijdag 3 februari om 20.00 uur

Meer info: artischok-soest.nl
Vereniging Artishock Steenhoffstraat 46a 3764 BM Soest.