CULTUREELcafé KUNSTenVERLANGEN

0
139

Het CULTUURplatform Bunschoten opent het culturele jaar een mooie avond over KUNSTenVERLANGEN en 22 jaar Spakenburgse Diva’

Met een introductie op het culturele thema van 2023 vertelt het Cultureel Platform over KUNSTenVERLANGEN en de agenda van 2023. Ter inspiratie & vermaak. Want, wie koestert ze niet: Verlangens. Verlangen heeft ons al ongekend veel moois en betekenisvols gebracht. Verlangen in de kunst is een schitterende emotie die kunstenaars op de toppen van hun kunnen brengt. Op 2 maart een korte introductie op dit thema en een verrassing! Voor deelnemers aan de 11e KUNSTroute een bron van inspiratie?!

Geheel in het sfeer van KUNSTenVERLANGEN heeft het Cultureel Platform Hans Lemmerman uitgenodigd. Hij neemt je mee langs 20 jaar het Wilde Oog en de Spakenburgse Diva’s. De foto’s die het kunstenaarsduo Hans Lemmerman en Inge van Run sinds 2000 maken, zijn opvallend. Ze zijn voor sommige ‘ontregelend’, voor anderen esthetisch, geestig dan wel dramatisch. Soms zijn de beelden ook ‘doordenkers’.

Elly den Heijer en Ada van Os in gesprek met Ria Zock