Stichting Hart voor Soest ondersteunt minima met levensmiddelen en nodigt alle anderen uit te doneren.

Arjan Klaver in gesprek met Sonja Wolf

Stichting Hart voor Soest is opgericht door Sonja Wolf, bewoonster van Soest in de wijk Smitsveen. Haar missie is mensen helpen. Gelukkig hoeft ze dit niet alleen te doen en is er inmiddels een team van vrijwilligers. Stichting Hart voor Soest is daardoor voor en door mensen in Soest- en omgeving.

De eerste stap van Stichting Hart voor Soest was het Voedselruilhuis. Hier kun je (houdbaar) voedsel ruilen en een bakje koffie/thee komen drinken. Inmiddels doen we zoveel meer! Hart voor Soest kan mensen helpen aan onder meer noodpakketten, kleding en cadeautjes. Ook organiseren we spelletjesdagen voor kinderen, NL Doet, het Charles Dickensfestijn en helpen we vrijwillig mee bij diverse projecten. En wij proberen waar mogelijk hulp te bieden aan dak- en thuislozen middels kleding, dekens, eten en verzorgingsproducten

Ik kan dit alles al lang niet meer alleen, ik werk samen met mensen die net als ik dit allemaal op vrijwillige basis doen en het vooral heel leuk vinden om andere mensen te mogen en kunnen helpen. Ook helpen we mensen die iets willen organiseren, maar het niet alleen kunnen of niet weten hoe ze het moeten doen. Door samenwerking kunnen we er een onvergetelijke mooie dag van maken, die jij in gedachte had.

Carla Hottentot

Hart voor Soest