Bijeenkomst vrijwilligers HartslagNu en brandweer

0
55

Op woensdagavond 29 november heeft er een bijeenkomst plaatsgevonden in de brandweerkazerne van Bunschoten, waar vrijwilligers van HartslagNu en de brandweer aanwezig waren. Tijdens deze avond stonden reanimaties centraal.
De bijeenkomst was bedoeld om meer inzicht te krijgen in elkaars cruciale werkzaamheden en de onderlinge samenwerking nog beter te maken om zo de veiligheid en gezondheid van het dorp te versterken. Zowel de burgerhulpverleners als de vrijwilligers van de brandweer zijn onmisbaar bij reanimaties en kunnen levens redden.

Tijdens deze bijeenkomst zijn er meerdere presentaties gegeven door onder andere HartslagNu en de RAVU, waardoor elkaars taken, uitdagingen en prioriteiten duidelijk werden. Een geslaagde avond, waarbij mooie gesprekken zijn gevoerd en er nog meer begrip is voor het enorm belangrijke werk dat wordt gedaan.

Wilt u hier ook aan bijdragen en heeft u interesse om burgerhulpverlener te worden of wilt u een reanimatie-opleiding volgen? Neemt u dan contact op met St. Spieker Dieker. Dit kan door een mail te sturen naar spieker-dieker@hetnet.nl of bel naar 06 – 1220 6418.