De Boei zoekt vrijwilligers voor vervoer ouderen

0
36
De Boei
De Boei

De Boei Bunschoten is op zoek naar vrijwilligers die op woensdag- of donderdagochtend willen helpen met brengen en halen van bezoekers van De Huiskamer. De Huiskamer is er voor ouderen die het gezellig vinden om andere mensen te ontmoeten en samen koffie te drinken. Elke woensdag en donderdag kunnen zij aanschuiven van 10.00 uur tot 12.00 uur op Westdijk 14 (spelershome van voetbalvereniging IJsselmeervogels). Omdat het niet voor iedereen mogelijk is op eigen gelegenheid te komen, is De Boei op zoek naar vrijwillige chauffeurs.

Je weet van tevoren wie je ophaalt. Dat is rond 09.30 uur. Fijn als je de deelnemer na afloop rond 12.00 uur weer wilt thuisbrengen. Uiteraard ben je van harte welkom ook aan te haken bij de koffie, maar als je in die tijd liever iets anders doet, is dat ook prima. Heb je zelf een auto en nog wat tijd over? Dan komt De Boei graag met jou in contact.

Voor meer informatie kun je bellen naar De Boei 033 – 299 29 22 en vragen naar Janine de Vries of Amelita Kamerman. Mailen kan ook: j.devries@deboeibunschoten.nl