Excelsior wint van Spakenburg na spannende wedstrijd

0
104

De bekerwedstrijd Spakenburg-Excelsior was dinsdagavond enorm spannend. Excelsior begon sterk, maar in de 24e minuut was het toch Spakenburg dat scoorde door Ahmed el Azzouti. Het Spakenburgse publiek was laaiend enthousiast. Dat werd anders toen Lazaro Lamprou voor de gelijkmaker zorgde voor Excelsior. Spakenburg had nog wel twee keer kunnen scoren, maar dat lukte niet.
In de tweede helft was het opnieuw Ahmed el Azzouti die scoorde via een kopbal. De voorsprong werd een kwartier voor tijd teniet gedaan door Troy Parrott die de bal via Masies Artien inkopte. De stand bleef 2-2, hoewel Excelsior wel winst had kunnen maken, ware het niet dat Spakenburg, vermoeid en wel bleef vechten en er verlenging kwam.
In minuut 98 was het Nikolas Agrafiotis die de Excelsior op voorsprong bracht. Invaller Youri Koelewijn zorgde bijna voor de gelijkmaker, maar aan bijna heeft niemand iets. Spakenburg kreeg het niet meer voor elkaar om te scoren en dat maakte dat de eindstand 2-3 bleef.