Spakenburg wint met 3-0 van De Treffers

0
127
Voetbalclub Spakenburg

De belangrijke wedstrijd tussen Spakenburg en De Treffers, die zaterdagmiddag aan de blauwe zijde van de Westmaat werd gespeeld, had een bijzonder verloop. In minuut 35 was het Ahmed el Azzouti die voor de eerste goal van de blauwen zorgde. Vanuit de rebound scoorde hij. Daar bleef het in de eerste helft bij, maar in de tweede helft, in de 71e minuut was het Muhktar Suleiman die de 2-0 scoorde door na een voorzet de bal in het doel te krijgen. Daar leek het bij te blijven, maar in de blessuretijd wist Spakenburg via een strafschop, die genomen werd door Floris van der Linden, zelfs de 3-0 op het scorebord te zetten.
De koppositie van Spakenburg is door deze zege verstevigd. Na zeventien wedstrijden heeft Spakenburg 43 punten verzameld, 8 meer dan nummer twee Quick Boys.
1-0 Ahmed el Azzouti (35′)
2-0 Muhktar Suleiman (71′)
3-0 Floris van der Linden (90+2′, penalty)