ViVa Vathorst Grachtenfestival

0
213

Zaterdag 3 juni is de tweede editie van het ViVa Vathorst Grachtenfestival. Van 13:30 tot 23:00 uur geniet je van muziek vanaf het water of de kades van de Durgerdamhaven en Terschellingkade in Vathorst. Met de toevoeging van een festivalmarkt, meer foodtrucks en kinderactiviteiten wordt het ViVa Vathorst Grachtenconcert uitgebreid tot een heus Grachtenfestival.

Overdag is het podium voor talent uit de wijk in samenwerking met Scholen in de Kunst. Bijzonder is het optreden van de drie Amersfoortse jongeren die meededen aan de tv-show Ministars. Eind van de middag zorgt There You Go voor het ultieme festivalgevoel. Het avondprogramma bestaat uit optredens van Mohr & More, DJ Hess en Rondje Doe Maar. Het programma wordt afgesloten met een meezingfestijn door zanger Bastiaan Ragas en de, bijna 100% Amersfoortse, BasBand.

Vaar naar het evenement met je eigen bootje, of kom gewoon op de fiets of lopend vanaf het station en zoek een plekje op de kade. Geniet met een drankje en een hapje van het gevarieerde programma. De entree is gratis.

https://www.vivavathorst.nl/