IJsselmeervogels-Noordwijk: 0-2

0
169

IJsselmeervogels heeft zaterdag thuis verloren van Noordwijk met 0-2. Die nederlaag zal vrij zeker leiden tot de nacompetitie om in de tweede divisie te kunnen blijven.
IJsselmeervogels kreeg na 18 minuten de mogelijkheid om te scoren via een strafschop. Marouane Afaker schoot niet hard genoeg en de keeper van Noordwijk wist hem te stoppen. Noordwijk sloeg toe in de tweede helft. In de 51e minuut schoot Sem van Oosten de 0-1 binnen en enkele minuten voor tijd zorgde Barbosa Nhoca voor het tweede doelpunt voor Noordwijk.
Het is nu bijna onmogelijk voor IJsselmeervogels om zich direct te handhaven. Er is een achterstand van zes punten op de concurrentie. IJsselmeervogels moet nog drie wedstrijden spelen en de resterende drie minuten van het gestaakte duel met Jong Volendam.

51′ Sem van Oosten (0-1)
85′ Barbosa Nhoca (0-2)