Opnieuw nederlaag voor IJsselmeervogels

0
28

In de strijd om het kampioenschap is het IJsselmeervogels opnieuw niet gelukt een zege te behalen. Op de Westmaat verloren de rooien van HSC’21 met 0-4.
Het was de bedoeling om deze week zeker te winnen en daarmee de nederlaag van vorige week recht te zetten. Maar na elf minuten was het al 0-1 geworden en snel daarna was het opnieuw HSC’21 dat scoorde en zo keek IJsselmeervogels na een kwartier al tegen een stevige achterstand aan.
Hoewel het streven was om in de tweede helft sterk terug te komen, was het in de 48e minuut Jules Stokkers die er 0-3 van maakte en in de 57e minuut werd het zelfs 0-4!
Kampioen worden is hiermee ver weg gezakt voor IJsselmeervogels. Het was RKAV Volendam dat won met 1-3 van VVSB en naast drie punten voorsprong heeft deze ploeg een veel beter doelsaldo dan de rooien.
Bron: De Bunschoter