Pre-Party in de sporthal voor de wedstrijd Spakenburg – PSV

0
234

Fans van voetbalclub Spakenburg kunnen zich opmaken voor een groot feest. Voorafgaand aan de halve finale van de KNVB-beker tegen PSV wordt er een pre-party georganiseerd in de sporthal van Spakenburg.

De pre-party belooft een spektakel te worden met bekende DJ’s Nawi, Lucien en Wouter, die de sfeer er goed in zullen brengen.

De pre-party start om 17:00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen met een toegangskaartje voor de wedstrijd. Naast een superlange bar is er natuurlijk ook heerlijk eten te koop. Start je “once in a lifetime” voetbal halve finale om 17:00 bij de club!! Na afloop van de pre-party kunnen de fans binnen een minuut naar hun staan of zitplek om Spakenburg aan te moedigen in de halve finale van de KNVB beker.

De wedstrijd tussen Spakenburg en PSV belooft een spannende strijd te worden. Spakenburg, uitkomend in de Tweede Divisie, heeft al voor een aantal verrassingen gezorgd in het toernooi en zal er alles aan doen om voor een nieuwe verrassing te zorgen. PSV zal echter de nodige kwaliteit in huis hebben en zal erop gebrand zijn om de finale te bereiken.

Kortom, het belooft een avond vol spektakel te worden in Spakenburg. Fans kunnen genieten van een geweldige pre-party met DJ’s en vervolgens volop genieten van een spannende halve finale in de KNVB beker.

Net als het hele blauwe legioen hopen de DJ’s ook op winst voor Spakenburg niet alleen voor de sportieve super prestatie maar dan zal de pre-party ongetwijfeld over in een after-party!!

Op de foto houden DJ Nawi, DJ Lucien en DJ Wouter de sjaal van vast van de kwart finale.

De unieke sjaal van Spakenburg-PSV is donderdag tussen 19:00 en 21:00 bij de club te koop! Tevens op Zaterdag 1 april na 14:00.