Vrijwilligers gezocht!

0
201

Eemland1 is de streekomroep voor Baarn, Bunschoten en Soest. Een jonge organisatie – we bestaan pas sinds 1 januari dit jaar – maar met veel ervaring: onze ruim 100 vrijwilligers maken al vele jaren tv- en radioprogramma’s. Ook een organisatie in opbouw: er zijn en worden betaalde professionals aangetrokken, en we brengen steeds meer lokaal en regionaal nieuws.

De omroep wordt bestuurd door een bestuur met vertegenwoordigers uit alle drie gemeentes. We zijn, mede door het verstrijken van zittingstermijnen, op zoek naar een bestuurslid uit Baarn en een uit Bunschoten. Het bestuur beweegt naar een bestuur op afstand, maar is zeker nauw verbonden met de praktijk en de (vrijwillige) medewerkers.

Het is belangrijk dat een bestuurslid het belang van een streekomroep als bindende factor en als bevrager van de politiek onderschrijft. Ervaring in de omroepwereld is niet vereist, wel een goede maatschappelijke antenne en gevoel voor het werken in een organisatie die sterk draait op vrijwilligers. Affiniteit met de functie van secretaris of penningmeester is een extra aanbeveling, want deze posities raken vacant.

Tevens zijn wij op zoek naar cameramensen en technische mensen.

Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met Geert Looyschelder, voorzitter van het bestuur, via bestuur@eemland1.nl.