De herfstfair de Eemlandhoeve

0
152

Meer dan dertig kleine ondernemers stallen op zaterdag 21 oktober hun producten uit op de kraampjes van de herfstfair. Nadat het debuut van deze duurzame markt vorig jaar een gezellig succes was, zal dit jaar opnieuw de focus liggen op lokale, duurzame en handgemaakte producten.

De Eemlandhoeve wil met deze dag kleine ondernemers en creatieve ambachtslieden een plek geven en tegelijk mensen uitnodigen te komen proeven van het vlees van eigen koeien, salades uit de moestuin en paddenstoelen van de shiitakes teelt. Vanaf 10.00 uur zal de markt en het restaurant open zijn en is iedereen welkom voor koffie, kraampjes struinen of wandelen over het groene erf.

Onder andere Stip & Stijl, Stofrijk, Tal van Liefde en Teuntjes Cakes zullen de markt aankleden. Maar naast producten is er ook een kapper, een massagestoel, yogalessen en Rumah Mandi die herfstige schoudermassages geeft in het prieeltje van de kruidentuin!

De herfstfair is van 10 tot 17 uur op het erf van de Eemlandhoeve. Toegang is gratis en het restaurant is open voor lunch en lekkers.