De motor avond4daagse

0
191

(Foto STIMON)

STIMON staat voor STIchting MOtortoerisme Nederland. Doel van de STIMON is om kennis en kunde aangaande het recreatief motorrijden bij een breed publiek onder de aandacht te brengen met als hoogtepunt de jaarlijkse motor-avondvierdaagse dat dit jaar wordt gehouden van maandag 10 t/m donderdag 13 juli.

Het evenement onderscheidt zich ten opzichte van veel andere motorevenementen door de grote keuzevrijheid. Zo kan worden deelgenomen aan één of meerdere avondritten, is deelname volledig gratis tenzij gebruik wordt gemaakt van het nuttigen van hapjes en drankjes bij het eindpunt.
In dat geval wordt als eigen bijdrage p.p. een bedrag van € 3,– gevraagd. Alle ritten worden gereden onder leiding van een toerleider, het is dus samen uit en samen thuis.

Het tijdstip van vertrek is op iedere avond 19:00 uur, het is de bedoeling om tussen 20:45 en 21:00 uur bij het eindpunt te arriveren. Vaste verzamel- en vertrekpunt is het parkeerterrein van de Goudreinet in Terschuur.
Om iedere vorm van geluidoverlast te voorkomen, worden motoren die duidelijk te veel lawaai produceren geweerd.
Voor meer informatie kan worden gekeken op de site van STIMON of contact worden opgenomen met de STIMON via het tel.nr. 06 52 53 55 94