Mannenkoor Apollo met nieuwe leden in kerstconcert op 15 en 16 december

0
68

Na de dit najaar door Apollo gehouden actie om mannen te interesseren voor de koorzang is het ledental van Apollo weer in stijgende lijn. Daarom kan er dit jaar weer een compleet door het mannenkoor verzorgd programma worden geboden.

De concerten worden gegeven in Cultureel Centrum De Rank aan de Soesterbergsestraat 18 in Soest op vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2023. Aanvang van het concert is 20:00 uur en de zaal gaat om 19:30 uur open. Verwachte eindtijd is circa 22:00 uur. In het programma is een pauze en na afloop is er gelegenheid voor een nazit in de foyer. De entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website www.apollo-soest.nl of door te bellen met 06-22980063.

De muziekcommissie heeft in overleg met de dirigent een aantrekkelijk programma weten op te stellen. Er is gekozen voor onder andere enkele kerst-spirituals, vrolijke Engelse kerstliederen, maar ook een voor het Apollo-publiek vertrouwd Frans lied als ”Cantique de Noël”. De Baarnse bariton Wim Stolp is bereid gevonden om mee te werken en zal naast de samen met het koor te zingen liederen ook soleren in “I’m dreaming of a white Christmas”. Ook het publiek zal worden betrokken in de vorm van een aantal samenzangstukken.