Alzheimercafé Bunschoten

0
111
Alzheimer cafe
Alzheimer cafe

De Dementiewinkel is een unieke winkel, gericht op een stimulerende leefomgeving voor mensen met dementie. Deze winkel helpt mensen met dementie en hun verzorgers bij hun zoektocht naar een prettiger leven met praktische handvatten voor optimale omgevingszorg. Voorbeelden zijn producten om de dagstructuur te verbeteren, die helpen bij de weg vinden, eten en drinken te vergemakkelijken, handige producten bij persoonlijke verzorging en bij vergeetachtigheid.
De zorg voor mensen met dementie vergt veel energie en doorzettingsvermogen. Het is voor direct betrokkenen van belang om op tijd steun en advies te vragen, zodat men goed geïnformeerd is en ervaringen kan delen. Het Alzheimer Café biedt daartoe gelegenheid en is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en hulpverleners.

Iedereen is van harte welkom op dinsdagavond 10 oktober om 19.30 uur bij Alzheimer Café Bunschoten, dat gehouden wordt in restaurant De Mandemaaker. De toegang en de koffie zijn gratis.