Dri3man samen met Shirma Rouse in Theater de Speeldoos

0
313

De volgers van DRI3MAN zullen zich herinneren dat zich op 23 januari 2022 een uitgebreide ‘koorrepetitie’ heeft plaatsgevonden in Theater de Speeldoos, als protest tegen de aanhoudende sluiting van het culturele leven destijds. Men mocht toen repeteren, maar niet uitvoeren. Omdat tegelijkertijd Rembrandts Vaandeldragers werd aangekocht en fatsoenlijke steun voor uitvoerders en makers in de culturele sector uitbleef, heeft DRI3MAN deze actie op touw gezet.

Een jaar later is er gelukkig veel veranderd. Reden genoeg dus om datgene wat vorig jaar grondig is gerepeteerd ten uitvoer te brengen. Dri3man, bestaande uit Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lodewijk van Gorp keren op vrijdag 20 januari terug naar Theater de Speeldoos met in DRI3MAN & de Vaandeldragers: Het Concert!

DRI3MAN zal in XL-vorm optreden met een heerlijke mix van harmonieuze parels, opzwepende Westcoast-klanken en eigen werk. Dat doen ze niet alleen, maar samen met een speciale gast. Deze week maakten de heren bekend dat ze powervrouw Shirma Rouse meenemen naar Theater de Speeldoos.

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival.

Inmiddels heeft zij 3 albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It Out Loud, in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs

DRI3MAN & de Vaandeldragers: Het Concert is op vrijdag 20 januari te zien in Theater de Speeldoos.
Voor meer informatie en tickets kan men terecht op de website van het theater:Open Podium in Baarn