Royal Disco Party strikt Gerard Ekdom

0
258

De Royal Disco Party is inmiddels niet meer weg te denken uit het aanbod van Theater de Speeldoos. In mei volgend jaar vindt alweer de vijfde editie plaats. DJ’s Rik en Ed draaien als vanouds de beste discohits uit de ’70s, ’80s & ’90s. Speciaal voor deze vijfde editie komt ook DJ Gerard Ekdom zijn favoriete dance classics draaien.

Op zaterdagavond 27 mei 2023 kan iedereen van 25 jaar of ouder zich weer uitleven op de dansvloer in het Baarnse theater. Het theatercafé wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een echte discotheek met een licht- en lasershow van Stage & Studio Light. En er worden videoclips uit de discotijd op grote schermen vertoond.

“Na vier bijzonder succesvolle edities kon een vijfde editie natuurlijk niet uitblijven. Ik vind het geweldig dat Gerard Ekdom toegezegd heeft ook twee uurtjes te komen draaien. Ik weet dat hij niet op alle verzoeken ingaat dus het is een compliment aan ons theater en DJ’s Rik en Ed dat hij nu wel ja heeft gezegd. Ongetwijfeld zullen Rik en Ed er weer een feestje van maken met als klap op de vuurpijl de beste disco classics van Gerard. Ik kan niet wachten tot het zover is!”, lacht theaterdirecteur Tom van der Poel.

DJ Ed voegt toe: “In het verleden hebben we tijdens diverse Dance Fever feesten met Gerard mogen draaien. Dat waren fantastische avonden. Te gek dat Gerard er samen met ons een feestje van wil maken. Voor ons als DJ’s uiteraard een hoogtepunt tijdens deze Royal Disco Party jubileumeditie. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in!”

Dance outfit
De organisatie roept iedereen op om net als de DJ’s in disco outfit te komen. De best verklede ‘disco queen’ en ‘disco king’ wacht weer een leuke prijs. Verkleed komen is uiteraard niet verplicht.

Kaarten
Voor kaarten kan het discopubliek terecht op http://speeldoosbaarn.nl/disco Tot en met 15 januari a.s. geldt een vroegboekkorting.