Ajaz Camp SVS groot succes

0
127

Vorig jaar streek Ajax neer op de Blauwe zijde van De Westmaat in Spakenburg om een Ajax Clinic te houden. Dit jaar werd er groter uitgepakt. In de eerste week van de zomervakantie werd er een Ajax Camp gehouden. Vijf dagen die in het teken van spel, plezier en ontwikkeling stonden. Er deden maar liefst 100 kinderen mee en alleen dat al maakte het event tot een groot succes!
Alles was weer tiptop geregeld. De aankleding, de bevlogen leiding, trainers en assistentie, het materiaal en de entourage, alles was op het niveau van een profclub als Ajax.
Er werd gespeeld en geleerd via de trainingsmethode van de Ajax-jeugdopleiding. Er werd gelet op de aansluiting van verschillende leeftijden en speelniveaux zodat ieder kind met plezier kon meedoen en er werd er ook veel aandacht gegeven aan het spelen in teamverband. Alles passend bij de kernwaardes van Ajax: talenten tot bloei brengen, elkaar willen versterken, aanvallend willen spelen, leiderschap tonen en de beste willen zijn. De laatste kernwaarde is Amsterdamse directheid, waarbij men met humor en directheid elkaar aanspreekt om samen beter te worden. Een kernwaarde die goed aansluit bij de Blauwen en net zo goed verwoord kan worden als Spakenburgse directheid.
Het Ajax Camp werd afgesloten met een rapport en certificaat voor alle deelnemers en iedereen ging naar huis met een Ajax Adidas tenue, bidon en gymtas.