Dag van de Ondernemer

0
118

Op vrijdag 17 november is het de Dag van de Ondernemer, en ook deze keer schenkt de gemeente Bunschoten hier aandacht aan. Daarom is er ook dit jaar weer het ondernemerscompliment. En u bepaalt wederom wie de gemeente in het zonnetje zetten.

Bunschoten is een sterk ondernemende gemeente, waar we ontzettend trots op zijn. Ondernemers zijn onmisbaar voor onze samenleving. Ze zorgen namelijk voor banen, investeringen, welvaart en een bloeiende (lokale) economie. Met het ondernemerscompliment wil de gemeente bedrijven op de Dag van de Ondernemer een blijk van waardering bezorgen in de vorm van een attentie.
Welke onderneming verdient volgens u een attentie? Laat het weten door een reactie achter te laten onder het bericht op Facebook- of Instagrampagina van de gemeente of vul het formulier (binnen een minuut) in via de website van de gemeente. U kunt uw reactie tot en met maandag 13 november doorgeven. Er wordt rekening gehouden met een maximumaantal attenties, dus wees er snel bij. Op vrijdag 17 november worden de attenties uitgedeeld en/of bezorgd.

Voorwaarden
Let erop dat u in ieder geval aangeeft om welke onderneming het gaat in de gemeente Bunschoten en waarom u vindt dat dit bedrijf een ondernemerscompliment verdient. Ondernemers die vorig jaar zijn genomineerd en het ondernemerscompliment toen hebben ontvangen, kunnen dit jaar niet opnieuw genomineerd worden.