Derde seizoen voor Ferebory Kourouma

0
156

Ferebory Kourouma heeft zijn handtekening gezet onder een langer verblijf bij SV Spakenburg. De 20-jarige publiekslieveling gaat hierdoor zijn derde seizoen in als lid van de A-selectie.

Na enkele jaren in de jeugdopleiding te hebben gespeeld wist de rappe buitenspeler twee seizoenen terug via de 0 23 de stap te zetten naar de hoofdmacht. In zijn debuutjaar schopte de goedlachse Amersfoorter het tot vier wedstrijden. In het vorige seizoen wist Fery hieraan een goed vervolg te geven door in zes wedstrijden een aandeel te hebben en goed te zijn voor één doelpunt. Het huidige seizoen mag worden gezien als een bevestiging van zijn kwaliteiten door al vijftien keer binnen de lijnen te verschijnen en daarin één keer trefzeker te zijn tegen Jong Almere City.

Fery is blij met zijn verlenging en waardeert het plan dat de TC heeft uitgesproken naar hem. “Ik ben tevreden met hoe het gaat en wat ik heb, ik merk dat ik de stappen maak zoals de club deze mij altijd heeft voorgespiegeld. Ik ga daar zeker een goed vervolg aan geven”!