Gelijkspel Hercules-Eemdijk: 3-3

0
76
Tribune Eemdijk

Eemdijk wist na vier nederlagen zaterdagmiddag eindelijk een punt te pakken. In Utrecht werd het 3-3.
De gaten kregen halverwege de eerste helft een strafschop, nadat hands werd geconstateerd door de thuisploeg. Yannick Bouw schoot raak: 0-1. De vreugde was van korte duur, want een minuut later was er de gelijkmaker.
In de 38ste minuut was het Sven Deen die weer scoorde voor Eemdijk.
Na rust werd het zelfs 1-3 voor de gastploeg in Utrecht: na een uur schoot Jesper van Dalen raak. Het duel leek beslist. Jordi Paulina scoorde de 2-3, waarna het Franslyn Nsingi die voor de gelijkmaker zorgde. Hij voetbalde vorig seizoen nog bij Eemdijk. Er werd alles op alles gezet door de Groen-witten en Jeffrey van den Dikkenberg kreeg een grote kans, maar de keeper wist de bal te vangen.