IJsselmeervogels – Staphorst 4-1

0
85

IJsselmeervogels speelde zaterdagmiddag thuis tegen Staphorst. De rooie ploeg begon de wedstrijd sterk en al snel werd het eerste doelpunt gemaakt. De volgende goals volgden ook spoedig, waardoor men de rust inging met 4-0 op het scorebord.
Halverwege de eerste helft kreeg een speler van Staphorst rood. Dit maakte het voor deze ploeg extra zwaar.
Na de rust kreeg IJsselmeervogels nog enkele kansen. Marouane Afaker kreeg dé kans om het 5-1 te maken, maar hij stuitte op de benen van Daan Zwinselman. Met 10 spelers lukte het Staphorst, via Diego van de Weide zelfs nog om het 4-1 te maken. Dit werd de eindstand. Omdat Genemuiden en Harkema vanwege de winterse omstandigheden niet in actie kwamen is IJssellmeervogels op dit moment weer koploper.