Leven met een verslaafde is slopend!

0
30

Als u in een moeilijke situatie bent, omdat u weet, of vermoedt dat uw kind, uw partner, of nog iemand anders in uw omgeving ‘gebruikt’, wacht dan niet langer en ga naar de Moeders toe. Zij weten als geen ander wat het is om op die manier te leven en constant in angst en vertwijfeling te zijn. Af en toe vat je weer moed, omdat het lijkt alsof je zorgen weg zijn, maar steeds weer opnieuw komt er dat moment dat je bijna zeker weet dat er iets niet in orde is. Schroom niet, maar weet dat je daar op de goede plaats bent. Je verhaal wordt niet alleen vol belangstelling aangehoord, maar de moeders kunnen je ook advies geven. En… belangrijk: wat u vertelt blijft tussen de vier muren.

De Moedige Moeders herkennen wat je zegt. Je zult opgelucht zijn en blij en dankbaar dat je voelt en ziet dat je begrepen wordt. Eindelijk is er erkenning!

Er zijn maandag ook twee gasten die hun verhaal tot in detail vertellen. Het zijn Frans en Bani van verslavingskliniek Spoor 6. Zij weten uit ervaring wat het is om verslaafd te zijn en dat je leven dan alleen nog in het teken van gebruiken staat. Beiden zijn jaren geleden afgekickt en door wat ze zelf meegemaakt hebben kunnen en willen ze andere gebruikers helpen om verslavingsvrij te leven. De moeite waard om hun verhaal en hun bijzondere adviezen te beluisteren.

Op maandag 5 februari staat in denksportcentrum En Passant aan de Bikkersweg koffie/thee voor u klaar vanaf 19.15 uur en om 19.30 uur begint de bijeenkomst. U bent zeer welkom!