Meedenkavond Bunschoten

0
96

Eind 2023 heeft u via een enquête kunnen meedenken over de woningen in de gemeente Bunschoten en de kans gekregen om uw woonwensen door te geven. De resultaten van dit onderzoek zijn bekend, en worden gepresenteerd tijdens een bijeenkomst op dinsdagavond 23 januari om 19.00 uur in het gemeentehuis van Bunschoten. U bent van harte uitgenodigd hiervoor.

Na de presentatie is er ruimte om te reageren en uw mening te delen. Deze avond is bedoeld voor inwoners, voor werkgevers die belang hebben bij huisvesting van hun personeel en voor instellingen die specifieke bewonersdoelgroepen vertegenwoordigen. De inbreng van de aanwezigen wordt meegenomen in de eindrapportage naar de gemeenteraad en het college. Grijp uw kans en denk (nogmaals) mee! Aanmelden kan via de website van de gemeente.

Het woonwensenonderzoek is onderdeel van het woningbehoefteonderzoek dat de gemeente Bunschoten uitvoert samen met adviesbureau Stec Groep. De resultaten gebruiken we voor het opstellen van het nieuwe Omgevingsprogramma Wonen 2025-2029. Dit programma wordt gemaakt in het jaar 2024 met inbreng van verschillende belangengroepen.