Cursus Digisterker in september

0
196

Wilt u een verhuizing doorgeven of een gevonden of verloren voorwerp melden? Dat kan bij de balie van het gemeentehuis, maar ook via de website van de gemeente Bunschoten. En zo zijn er nog veel meer dingen die u online kunt regelen. Vindt u dat lastig? Dan bent u van harte welkom bij de cursus Digisterker. Vele anderen gingen u al voor, en met succes!

Deze cursus, die wordt gegeven door twee enthousiaste vrijwilligers, is dé plek om te oefenen met de digitale overheid en DigiD. Door deel te nemen aan deze cursus kunt u verschillende dingen straks ook vanuit huis regelen zonder dat u naar het gemeentehuis hoeft. Naast www.bunschoten.nl komt ook www.mijnoverheid.nl aan bod. 

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur op dinsdagavond. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 12 september a.s. van 19.00 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Bunschoten (Oude Schans 27-29). De andere drie bijeenkomsten vinden plaats op 19 en 26 september en 3 oktober.

Wilt u deze cursus graag volgen? Aanmelden kan aan de balie van de Bibliotheek Bunschoten, via het telefoonnummer 033 – 463 1914 of de website www.bibliotheekeemland.nl(externe link). Aanmelden kan tot en met maandag 4 september en is gratis.