De dames van HVBS staan stevig op een tweede plaats

0
272

Handbal

In sporthal “de Stormvogel” werden afgelopen zaterdag de dames van D.S.V.D. 2 uit Deurningen ontvangen. De uitwedstrijd eerder dit seizoen tegen deze tegenstander werd nipt gewonnen met één punt verschil. Het beloofde dan ook een topper in de Tweede Divisie te worden, waarin HVBS als nummer 2, het opnam tegen de nummer 3 op de huidige ranglijst.

Bessel Grift trainer en coach van HVBS

Er volgde een eerste helft waar beide teams aan elkaar gewaagd waren.
Na een spannend slot van een gelijkopgaande eerste helft, wist Jet Steur vanuit een toegekende vrije bal op slag van rust de stand gelijk te trekken tot 15-15.

Waar er tijdens de eerste helft, voor elk punt geknokt moest worden, was de start van de tweede helft zeer voortvarend te noemen. Bijna elk schot resulteerde in een doelpunt en de dekking leek onverwoestbaar. Na zo’n 10 minuten spelen viel keepster Hillegonde van Twillert uit nadat zij van korte afstand een bal vol in het gezicht kreeg. Zij werd vervangen door aanstormend talent Mud ter Haar, die haar taak vol vertrouwen oppakte.
De dames van HVBS staan stevig op een tweede plaats op de ranglijst, drie punten los van de nummer 3 en slechts 2 punten achter op nummer 1, Wijhe’92.