Feestelijke opening werkcentrum Amersfoort

0
269

Bent u op zoek naar ondersteuning, advies of inspiratie over werk, scholing of uw loopbaan? Kom dan naar het Werkcentrum regio Amersfoort! Op vrijdag 27 januari wordt  een feestelijke dag georganiseerd, waarop u van 9.00 tot 17.00 uur een kijkje kunt nemen in het nieuwe Werkcentrum regio Amersfoort aan de Stadsring 75 in Amersfoort.

Arjan Klaver in gesprek met Benthe Goes

In het Werkcentrum kunt u zich oriënteren op werk en onderzoeken welke (om)scholingsmogelijkheden en kansen er zijn voor u op de arbeidsmarkt. U kunt er actuele vacatures vinden en regelmatig worden  workshops en activiteiten georganiseerd, waar u kosteloos aan kan deelnemen, zoals sollicitatie- en LinkedIn trainingen. Het Werkcentrum is voor iedereen uit de arbeidsmarktregio Amersfoort.

Het wordt een feestelijke dag met lekkere koffie, verse poffertjes en verschillende activiteiten. Zo kunt u een foto laten maken voor LinkedIn of uw cv, zitten er adviseurs klaar die direct tips kunnen geven over uw cv en laten we graag zien wat het Werkcentrum nog meer voor u kan betekenen.

U kunt nu al elke werkdag zonder afspraak tussen 9.00 en 17.00 uur het Werkcentrum binnen stappen. Het Werkcentrum is ook digitaal te bezoeken via:http://www.werkcentrumregioamersfoort.nl

In het Werkcentrum regio Amersfoort werken UWV, de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg en Uitvoeringsorganisatie BBS samen met meerdere partners, waaronder de vakbonden CNV en FNV, werkgeversorganisatie VNO/NCW en onderwijsinstellingen.

Het WerkgeversServicepunt (WSP), het Leerwerkloket en het Jongerenloket regio Amersfoort maken ook deel uit van het Werkcentrum. Het Werkcentrum is voor iedereen. Het maakt daarbij niet uit of u aan het werk bent, een uitkering hebt, nog op school zit of een tijdje niet hebt gewerkt. U bent meer dan welkom!