Funk2Go bij De Stoeterij

0
172

Op zondagmiddag 22 januari 2023 komt de allround-coverband Funk2Go in het gezellige Eethuis de Stoeterij aan de Amersfoortsestraat!

Ruim zeventien jaar geleden werd de muzikale voorloper “1 Pot Nat” opgericht, waarbij met veel succes in kroegen, feesten en op veel festivals werd gespeeld. De coverband bleef zich in de loop der jaren natuurlijk muzikaal ontwikkelen en dat resulteerde 1,5 jaar tot een splinternieuwe of eigenlijk hernieuwde muzikale eenheid Funk2Go.

Waanzinnig en zeker herkenbare muziek

De bandleden Willeke, Magge, Mick, Arjan en Rose hebben met de enthousiaste hernieuwde coverband Funk2Go een eigenzinnige setlist van oude en nieuwe nummers van diverse stijlen: Funk, Soul, Disco, Pop, Blues, Jazzfunk. Bekend en minder bekend werk passeren de revue, van o.a  John Mayer, Steely Dan, Donna Summer, Bonny Riatt, Sia, The Crusaders, ZZ Top, Eric Clapton, Sister Sledge, Carole King, Pointer Sisters, Alannah Myles, Patrice Rushen, Bill Withers, Johnny ‘Guitar’ Watson. Hoe veelzijdig wil je het hebben?

Op Soesterbergs podium

Na een zware periode van Corona en vele avonden oefenen is de nieuwe coverband helemaal toe aan leuk en gezellig optreden. Van funk tot rock, van slow tot disco, de nieuwe formatie Fun2Go staat te trappelen van ongeduld om weer vanouds los te gaan.

Aankomende zondagmiddag vanaf 14.00 uur gaan de voeten van de vloer in Eethuis De Stoeterij en natuurlijk, de entree van dit legendarische optreden is geheel gratis! Heb je nog geen plannen aankomende zondagmiddag en wil je lekker swingen op oud- en nieuwe muziek, dan belooft het zondag een gezellige en muzikale middag te worden. Iedereen is van harte welkom bij Eethuis De Stoeterij aan de Amersfoortsestraat, de coverband gaat spelen vanaf 14:00 uur!

Redactie: Soesterberg.NU