Inschrijving 4daagse van start

0
198
Inschrijving 4daagse van start
Inschrijving 4daagse van start

Vandaag donderdagavond 25 mei start de inschrijving van de Avondvierdaagse Soesterberg bij voetbalvereniging ’t Vliegdorp aan de Kerklaan van 19.00 uur tot 20.30 uur.

De voorpret is al begonnen

Ondanks dat de organisatie nog geen officieel akkoord heeft van de gemeente Soest op de in februari aangevraagde vergunning is de voorpret al lang en breed begonnen. Met veel enthousiasme zijn de vrijwilligers druk met het parcours, de wegbewijzering en verkeersregelaars. Volgens de organisatie komt het met de vergunning wel goed, zelfs Burgermeetster Rob Metz heeft zijn agenda vrij gemaakt voor het defilé op de laatste dag.

De avondvierdaagse van Soesterberg is al jaren een gezellig wandelfestijn met een hoge opkomst; leerlingen van de basisscholen, verenigingen en echte wandelfanaten die trainen voor de Vierdaagse van Nijmegen. Het gaat weer een vanouds wandelfeest worden met een uitdagende wandelroute.

Uitdagende route

De Soesterbergse 67e avondvierdaagse, hét jaarlijks terugkerend evenement van vier opeenvolgende avonden wandelen rondom Soesterberg, gaat weer van start van dinsdag 30 mei t/m 2 juni 2023. De route is wederom zorgvuldig gepland door een enthousiaste club vrijwilligers en loopt dwars door het dorp, de bossen, parken of andere interessante locaties.

Opvallen is het motto

De avondvierdaagse van Soesterberg is niet alleen een sportief evenement, maar ook een sociale aangelegenheid. Het is een gelegenheid voor familieleden, vrienden, schoolgenoten en buurtbewoners om samen te komen, te wandelen en te genieten van elkaars gezelschap. De deelnemers dragen vaak speciale T-shirts of badges om aan te geven dat ze meedoen aan de avondvierdaagse.

Medaille na afloop

Na het voltooien van de vier wandeltochten ontvangen de deelnemers aan het eind van de vierder dag een medaille als beloning voor hun prestatie. Dit is vaak een speciale herinnering aan de avondvierdaagse en wordt vaak met veel trots gedragen door frequente lopers. De eerste en laatste dag zal men starten op de Kerklaan.

Donderdag 25 mei start de individuele inschrijving

Op donderdag 25 mei kunnen wandelaars zich inschrijven van 19.00 uur tot 20.30 uur bij de kantine van voetbalvereniging ‘t Vliegdorp aan de Kerklaan. De inschrijfkosten bedragen € 6,- per persoon en als je op de eerste dag wilt inschrijven bedraagt het inschrijfgeld € 8 per persoon.