Internationaal Eetbuffet woensdag 14 februari

0
87

Stichting Balans organiseert op 14 februari weer een heerlijk Internationaal Eetbuffet voor de inwoners van Soest en Soesterberg. Kom kennismaken met dorpsgenoten en een andere cultuur onder het genot van een heerlijke maaltijd!

Op 14 februari kookt Arifa met haar team een heerlijk Afghaans buffet. Minstens drie gangen vol heerlijke gerechten om te proeven, gepresenteerd op een mooi buffet. En gezellige tafelgenoten aan de aanschuiftafels. Eet je mee?

De maaltijd start om 18.00 uur, inloop is vanaf 17.30. Bijdrage is 8 euro. Er kan met pin of contant worden betaald, en iets extra’s is altijd welkom, dat kunnen we goed gebruiken. Locatie is de grote zaal van Stichting Balans, Smitsweg 311 in Smitsveen.

Bij het Internationaal Eetbuffet kookt iemand uit de keuken van herkomst. Het is een bijzondere ervaring om een avondje te worden ondergedompeld in de geuren en smaken van een ander land. Soms is er muziek of een presentatie over het land, de andere keer is het alleen een lekker buffet en gezellig samen eten. De maaltijd wordt door vrijwilligers verzorgd.

Aanmelden en informatie

Meld je aan bij Jolanda Panis: j.panis@stichtingbalans.nl, of stuur haar een appje: 06-86871513.

Heb je dieetwensen? Geef ze dan meteen even door.

Er kunnen maximaal 40 mensen mee-eten. Wees er snel bij, want vol=vol.

Iedere tweede woensdag van de maand organiseert Balans een internationaal eetbuffet voor de inwoners van Soest en Soesterberg. Op 14 maart is er weer een Internationaal Eetbuffet. Daarnaast kun je op de eerste en derde woensdag van de maand met de chefkok mee komen koken tijdens de Open Keuken, een gezellige kookworkshop voor maximaal 15 deelnemers. Aansluitend kunnen nog 15 extra gasten aanschuiven aan de eettafel om het gemaakte diner te komen proeven. Kosten voor koken en eten zijn 2,50 per persoon, alleen komen eten kost 5 euro. Ook hiervoor is tijdig reserveren nodig, uiterlijk de maandag voorafgaand aan het diner.

Kijk voor meer informatie over onze activiteiten op www.stichtingbalans.nl/agenda