Lichtjesboom op het Den Berghplein in Soesterberg

0
83

Vier de Magie van Kerst met de ontsteking van de Lichtjesboom op het Den Berghplein in Soesterberg

De feestelijke sfeer van Kerstmis komt op 8 december om 19.00 uur tot leven op het Den Berghplein in Soesterberg met de schitterende ontsteking van de 10 meter hoge lichtjesboom. Jong en oud zijn van harte uitgenodigd om de betovering van het kerstseizoen te delen en te genieten van een sfeervol samenzijn.

De feestelijke gebeurtenis gaat gepaard met prachtige kerstliederen die de lucht vullen en een warm gevoel van samenzijn creëren. De Kerstman zelf is ook aanwezig, klaar om vreugde en lachende gezichten te verspreiden onder ons allemaal. Om de warmte te brengen schenken we chocolademelk en soep en is er een kleine verrassing voor de jongeren.

Het Den Berghplein krijgt gedurende de feestdagen de fonkelende lichtjesboom als stralend middelpunt.

Mis dit magische moment niet en sluit je aan bij de festiviteiten op 8 december om 19.00 uur op Den Berghplein, Soesterberg. Laten we samen een mooie start van de feestdagen creëren en de betovering van Kerstmis verspreiden.

De lichtjesboom is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Soest en Swos. De feestelijke avond op het plein is mede mogelijk gemaakt door de Plusmarkt, Oriëntal Swan en De Schieter.

Over Den Berghplein:

Den Berghplein is een centrale ontmoetingsplaats in Soesterberg, waar gemeenschapsgeest en vieringen samenkomen. Met de ontsteking van de Lichtjesboom willen wij als bewoners een jaarlijkse traditie starten die de betekenis van feestdagen in de gemeenschap versterkt.