Spakenburg wint thuis van ACV

0
73

In de tweede divisie heeft Spakenburg met 2-1 van ACV gewonnen. Ze blijven hiermee onverslagen en hebben 19 wedstrijden op rij niet verloren. De afgelopen twee wedstrijden speelde Spakenburg gelijk.
In de eerste helft was Spakenburg de ploeg die het beste speelde. ACV verdedigde georganiseerd en gaf weinig weg. In de 26e minuut kon Floris van der Linden Spakenburg toch op voorsprong brengen.
Toen Wimilio Vink twintig minuten voor tijd de score verdubbelde leek de buit binnen, maar een eigen goal van Koos Werkman gaf ACV nieuwe hoop. Met een voorsprong van één doelpunt sleepte Spakenburg zich richting de eindstreep.
Trainer Chris de Graaf had al rekening gehouden met een moeilijke middag: “ACV staat organisatorisch goed, maar wij hadden het tactisch beter voor elkaar dan uit.”
Ondanks de 2-1 voorsprong zag De Graaf het onnodig spannend worden. “Het werd nog even billen knijpen, maar Spakenburg hield de voorsprong vast! En ACV is echt geen slechte ploeg hoor”, sprak De Graaf.tevreden.
Bron: De Bunschoter