Spakenburg wint van Jong Almere City

0
145

Spakenburg won zaterdagmiddag op eigen veld van Jong Almere. Ze verstevigden daarmee hun koppositie. De blauwe ploeg begon de wedstrijd goed. Al in de tweede minuut maakte Muhktar Suleiman het 1-0. In de 38e minuut was het Dwayn Greendie de tweede goal maakte. Vlak voor rust maakte Marley Dors het 2-1.
Daar bleef het niet bij: twintig minuten voor tijd wist Ferebory Kourouma de 3-1 te maken, maar al snel maakte Jong Almere City het via een strafschop 3-2. Daarmee was het nog niet gedaan met de doelpunten: Floris van Dijk maakte het zesde doelpunt zeven minuten voor tijd, daarmee was het 4-2. Het was in de blessuretijd toen Tijmen Wildeboer de stand op 4-3 bracht en dit was tevens de eindstand.
Door deze achtste zege van het seizoen heeft Spakenburg 24 punten.
Spakenburg – Jong Almere City 4-3
1-0 Mukhtar Suleiman (2′)
2-0 Dwayne Green (38′)
2-1 Marley Dors (45′)
3-1 Ferebory Kourouma (70′)
3-2 Tijmen Wildeboer (79, penalty)
4-2 Floris van der Linden (83′)
4-3 Tijmen Wildeboer (90+1′)