Verlenging zestal bij Eemdijk

0
324

De technische commissie is erin geslaagd een zestal spelers langer aan v.v. Eemdijk te binden. Zodoende zullen Michel Goossensen, Jauke Beekhuis, Sjohn van Gulik, Argjend Selimi, Willem Bout en Thomas Koelewijn ook volgend seizoen hun kunsten vertonen op sportpark De Vinken.
Michel Goossensen kwam in de winterstop van het seizoen 2018-2019 over van USV Hercules naar Eemdijk en is inmiddels niet meer weg te denken bij de club. De 26-jarige multifunctionele middenvelder, met een verleden bij dorpsgenoot Spakenburg, gaat door zijn verlenging zijn zesde seizoen in bij Eemdijk.
Jauke Beekhuis heeft eveneens zijn ja-woord aan Eemdijk gegeven. De 24-jarige doelman kwam afgelopen zomer over van Spakenburg en wist de concurrentiestrijd van Jeroen de Harder te winnen.
Naast het eerder genoemde tweetal is ook Sjohn van Gulik tot overeenstemming gekomen voor een langer verblijf bij Eemdijk. De voormalig jeugdspeler van IJsselmeervogels is al jaren een vaste waarde en tekent met zijn verlenging voor zijn negende en tiende (!) seizoen in de hoofdmacht bij de club.
Ook Argjend Selimi is een contractverlenging overeengekomen met Eemdijk. De vleugelflitser is bezig aan zijn tweede periode bij Eemdijk – met tussendoor drie seizoenen Spakenburg – en is dit seizoen van onschatbare waarde voor de formatie van trainer Willem Romp.
Ook de jongelingen Willem Bout (20) en Thomas Koelewijn (22) hebben aangegeven graag bij Eemdijk te blijven. Het tweetal kwam afgelopen zomer over van IJsselmeervogels. Beiden maakten dit seizoen al hun debuut in de hoofdmacht van Eemdijk.

Emmy van Twillert