Volendam-Eemdijk: 5-0

0
110

Eemdijk speelde woensdagavond in de strijd om de KNVB beker uit tegen Volendam. Al in minuut 2 kopte Volendam speler Baars op het doel van doelman Beekhuis, die de bal eenvoudig kon pakken. Halverwege de eerste helft wist Beekhuis in twee etappes een afstandsschot van Volendam te redden, maar tien minuten later was het Roy Tol die de 1-0 op het scorebord wist te zetten.
Even later Schoot Daan van Baarsen via een hoekschop keihard het doel van Jouke Beekhuis binnen: 2-0 en nog twee minuten later werd het zelfs 3-0! De derde treffer was van Jim Beers, die via een hoekschop binnen schoot.
Na de rust werd het nog erger: het werd 4-0 via de tweede treffer van Tl. De eindstand is zelfs 5-0 geworden, waardoor het bekeravontuur voor Eemdijk voorbij is.