Gezocht een wedstrijdcoördinator bij SV Spakenburg

0
192

SV Spakenburg is dringend op zoek een wedstrijdcoördinator De wedstrijdcoördinator is de gastheer van de dag en coördineert de wedstrijden op de sportvelden van SV Spakenburg. Bij de wedstrijden van het eerste elftal werken de wedstrijdcoördinatoren op het gebied van veiligheid samen met de stewards. Je werkt als wedstrijdcoördinator in tweetallen, dat werkt relaxter en is ook gezelliger.
Momenteel is er een sterk team aan wedstrijdcoördinatoren, maar versterking is zeer welkom om zo de spreiding breed te houden en ervoor te zorgen dat je als koppel één keer per maand dienst hebt en niet meer.
Voordelen: je gaat onderdeel uitmaken van een sterk en gezellig team, uitnodigingen voor verschillende gezellige bijeenkomsten zoals de barbecue voor vrijwilligers, clubkleding om te dragen tijdens diensten en natuurlijk heel veel waardering voor de enorme bijdrage die jij levert aan SV Spakenburg!
Ben jij die Blauwe topper die SV Spakenburg zoekt?! Geef je dan snel op via info@spakenburg.com en maak deel uit van de grote Blauwe familie!