GameFun FIFA Voetbal Xperience tijdens kerstvakantie

0
19

Na het succes van de GameFun F1 Race Xperience in de herfstvakantie een nieuw evenement in de kerstvakantie, de GameFun FIFA Voetbal Xperience.
Vanaf 11:00 start de competitie en staan er maar liefst 12 playstations klaar om het beste resultaat neer te zetten. Ben je even niet aan de beurt? Dan staan er twee tafelvoetbaltafels waarop jij je warming-up alvast kunt doen. Hoe beter je speelt, des te hoger je komt in de competitie. Wie weet bemachtig jij een plek in de finale!   Zet jij al je medespelers buitenspel en laat je ze alle hoeken van het digitale voetbalveld zien? Dan ga jij als winnaar van de voetbalcompetitie naar huis en win je een mooie prijs! Uiterlijk om 15:00 uur is het einde van de voetbalcompetitie. Ben je even niet aan de beurt om op de playstation te spelen, dan kun je je vermaken met een potje tafelvoetbal. Of haal wat lekkers te eten en te drinken aan onze bar. Met een tosti in je maag ben je vast weer klaar voor de volgende wedstrijd! Let op: pin only. Contact geld wordt helaas niet geaccepteerd.

Hou jij wel van een (digitaal) potje voetbal? En durf je de competitie aan te gaan met jouw tegenstanders? Speel dan mee tijdens de GameFun: FIFA Voetbal Xperience op donderdag 5 januari in Theater de Speeldoos. Want…No Game, No Fame!
Foto: Freepik