Blikopener met Remmelt Mastenbroek

0
169

Al meer dan 40 jaar is Remmelt gelukkig getrouwd met Petra. In hun leven was tot nu toe weinig windstilte. Er was veel heftigheid, fysiek en psychisch. Hij vertelt wat zij ervan hebben mogen leren en hoe zij door alles heen zijn gegroeid. Met muzikale begeleiding door Peter Floor.

Remmelt Mastenbroek (1961) is geboren in Enschede. Hij groeide op in Bunschoten-Spakenburg en woont momenteel in Nijkerk. Remmelt is schrijver en er zijn inmiddels meerdere boeken van hem verschenen. Bij een aantal van zijn boeken schreef Peter Floor (1964) begeleidende muziek. Remmelt trekt samen met Peter door het land met een storytelling programma.

Peter Floor werd geïnspireerd door de boeken van Remmelt en door de vertellingen van Remmelt die hij hoorde. Hij zette de woorden van Mastenbroek toen om in muziek. Je kunt daarom tijdens Blikopeners een programma verwachten van woorden en muziek die naadloos in elkaar overvloeien.

Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door Rotary Spakenburg. Vanwege de aankopen vinden we het fijn als je jezelf van tevoren aanmeldt.