Eemdijk wist opnieuw geen winst te behalen.

0
75
Tribune Eemdijk

Eemdijk wist zaterdag op eigen veld opnieuw geen winst te behalen. Hoewel Genemuiden ook geen goed voetbal lieten zien, wisten ze maar liefst vier doelpunten te scoren.
Al in de derde minuut was het Martijn Eenkhoorn die een treffer maakte, zestien minuten later gevolgd door een doelpunt van Berwout Beimers. Van grote afstand wist hij het doel te vinden! Eemdijk deed nog wel enkele pogingen, maar er kwam geen resultaat uit.
Na de rust had Eemdijk nog steeds hoop op revanche, maar al na vijf minuten was het niet Eemdijk, maar Genemuiden, opnieuw via Berwout Beimers die scoorde. Er kwam zelfs een vierde doelpunt voor de gastploeg, gemaakt door Rutger Etten. Jeffrey van den Dikkenburg was degene die nog een mooie goal voor Eemdijk maakte, maar daarmee was de stand toch nog 1-4, een flinke overwinning voor Genemuiden dus.